Sov trygt igen med en lækker topmadras af høj kvalitet

Ren nydelse (foto Dunlopillo.dk)

Ren nydelse (foto Dunlopillo.dk)

En dårlig nattesøvn er nok til at få humøret i bund hos langt de fleste mennesker. En dårlig nattesøvn kan skyldes forskellige ting lige fra stress i hverdagen, sygdom, kæledyr der larmer, for varm eller for koldt tempereret soveværelse, sult, væskemangel med mere. En ting du selv kan gøre er, at investere pengene i en god og solid topmadras, som giver dig de bedste forudsætninger for, at kunne sove natten igennem. Uanset om det er første gang du køber topmadras eller om du synes din seng trænger til nyt liv, så er der også en løsning for dig.

 

Få en ny chance med en ny topmadras

Giv dig selv en ny mulighed for at genopleve den ultimative komfort og søvnnydelse, med en ny topmadras af højeste kvalitet. Alle madrasser i serien indeholder en 5cm høj kerne af naturlatex, som sikrer at topmadrassen bevarer sig form i mange år, på trods af daglig brug. Ved nogle af de mere eksklusive topmadrasser er der indsyet møbelstof i siderne, for æstetisk look og øget slidstyrke samt holdbarhed. Madrasserne er produceret af innovativt, smidigt og slidstærkt materiale, hvorigennem kroppen får lov at ånde, så du ikke vågner badet i sved. Disse topmadrasser er specialdesignet til at aflaste din krop under søvnen, så du kan sove godt og vågne op med ny energi, i stedet for at bruge dagen på at ømme sig over muskel- og ledsmerter. Så kort sagt giver en topmadras din krop den ultimative komfort, aflastning og støtte, så du sover bedst muligt.

 

Topmadrasser til dobbeltsenge

Topmadrasserne i serien forhandles i stort set alle størrelser, også til dobbeltsenge. I ”Duo” serien finder du en helt unik topmadras specielt udviklet til dobbeltsengs elevationssenge. Denne topmadras har en størrelse som en almindelig topmadras til dobbeltsenge – men den er splittet over i to lige halve dele, på nær et punkt i midten af madrassen, hvor den er hæftet sammen. Dette muliggør brugen af elevation i en dobbeltseng, uden at partneren ved siden af dig, mærker til det.

 

 

Find din topmadras i dag

 

Se mere herinde:

Senge er grunden til, at du sover godt om natten

Sørg for at sove én tand bedre hver nat med tempur topmadras

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.