Skal du have ny seng, så se her, hvad du skal kigge efter

Gør dig umage når du vælger seng (foto sengespecialisten.dk)

Gør dig umage når du vælger seng (foto sengespecialisten.dk)

Der er mange muligheder, når du skal ud at finde din nye drømmeseng. Der er mange forskellige priser og kvaliteter, ligesom der er mange tilkøbsmuligheder og forskellige egenskaber, som kan være relevant for dig og din nattesøvn.

Sengen er oftest det møbel, som dansker tilbringer mest tid i. Med tiden er vi begyndt at opholde os mere i sengen, fordi vi blandt andet har mulighed for at se tv, og være på internettet i sengen. Tidligere måtte vi nøjes med en god bog på natbordet.

Derfor skal man også overveje, hvad man kræver af sin seng, når man skal ud og kigge på en ny en af slagsen.

Mange typer senge til forskellige priser og med forskellige egenskaber

Der findes senge fra små tusinde kroner og op til store femcifrede beløb. Alle kan de noget forskellige, og det er vigtigt at finde en, der passer til dine behov.

Madrassen, du skal ligge på, skal have den rigtige hårdhed. Kan du lide at sove på siden, skal du have en blødere madras, så dine skuldre kan komme ned i madrassen og din ryg kommer til at ligge ret når du ligger på siden.

Sover du ofte på ryggen, så er det en god idé at have en hårdere madras, som giver dig den rigtige støtte på alle steder af ryggen selvom din krop vejer noget forskelligt rundt på kroppen.

Der er også mange muligheder for hvordan sengen skal se ud. Nogle foretrækker en enkelt seng med et simpelt design, som ikke fylder meget hverken visuelt eller fysisk i soveværelset.

Andre vil gerne have en stor seng med god plads og mulighed for et mere personligt præg. Dette kunne være en polstret sengeramme med stof eller en klassisk sengeramme i træ. Andre kan også godt lide at have et hovedgærder op mod væggen, så sengen kan skabe en bedre helhedsfornemmelse i rummet.

Find din nye seng hos sengespecialisten

 

Læs meget mere om gode senge:

Senge fra Wonderland gavner både nat og dag

Alle har forskellige krav til en seng

Senge er en verden af drømme, håb og velvære

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.