Skal din seng have personlighed, så kig efter sengerammer

Sengerammer (foto: sengespecialisten.dk)

Sengerammer (foto: sengespecialisten.dk)

Vi danskere elsker vores senge. Når man sover syv til otte timer i døgnet, så bliver ens seng hurtigt det møbel, som man bruger flest timer i.

Derfor handler det for mange mennesker ikke kun om at finde en seng, som passer til ens liggestilling eller ens sovestil. I dag er der flere, der også går efter en seng, der afspejler ens personlighed i udseende og udtryk.

Tidligere var en seng ofte en boksmadras, som stod på nogle meder af træ. Den var simpel, og gav mulighed for opbevaring under sengen. Desværre var den eneste måde afskille sin boksmadras fra andres ved at vælge en anden farve sengetøj eller lagen.

Vælg en sengeramme, der giver din seng personlighed

I dag er der langt flere muligheder for at finde en seng, som udtrykker mere personlighed. En af mulighederne er at vælge en sengeramme.

En sengeramme er som navnet antyder en ramme rundt om sengen, der holder madrassen oppe i stedet for de gamle meder eller ben.

Hvis man i forvejen har en boksmadras, kan der også være mulighed for at bruge den i en ny sengeramme.

Hvis man derimod har en springmadras, som ikke kan holde sig selv, ligesom en boksmadras, så kan man købe en lamelbund, som kan ligge nede i sengerammen, som madrassen så kan ligge på.

Guldlok og bjørnene

Der findes mange forskellige sengerammer både i former og materialer. Den klassiske er en sengeramme lavet i plader af træ, hvor der sidder ben under. Andre rammer går hele vejen ned til gulvet. Nogle sengerammer har også indbygget opbevaringsmuligheder, hvor der er skuffer langs siden af sengen.

Andre sengerammer er mere specielle. Nogle er polsteret med skum, og derefter betrukket med stof eller læder. Dette giver en blød kant, som man kan sidde på. Samtidig kan de fås i mange forskellige farver.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.