Her er nogle gode råd til dit sengelinned

Farverigt sengelinned (foto: pudeland.dk)

Farverigt sengelinned (foto: pudeland.dk)

Hvor ofte vasker du dit sengelinned? Hvor ofte køber du nyt sengelinned? Hvilket mønster er der på dit sengelinned? Hvor mange penge er du villig til at betale for dit sengelinned? Der er mange spørgsmål, der skal besvares, når det kommer til sengelinned. Rigtig mange endda. Derfor er det godt, at du læser med derude nu. For så får du hjælp til at besvare disse spørgsmål på den helt rigtige måde. Lad os start med, hvor ofte du skal skifte sengelinned. Det skal du gerne gøre hver anden uge. Det vil sige hver 14. dag. Det kan de fleste overkomme. Du er selvfølgelig altid velkommen til at gøre det oftere, men hver 14. dag burde være nok.

Hvor ofte køber du nyt sengelinned?

Du kan nok regne ud, at dit sengelinned hurtigt kan blive slidt, fordi det er noget, som du bruger hver dag, og det oven i købet også er noget, der bliver vasket hver 14. dag. Derfor er det også en god idé at købe nogle forskellige sæt sengetøj, så du har lidt at skifte imellem. Så bliver dine sengesæt ikke så slidte. Men hvis du vælger at bruge ét sengesæt til det er slidt, så har du det cirka i tre til seks måneder. Sådan kan man også vælge at gøre det.

Dit sengelinned kan godt være designet

Når det kommer til, hvordan dit sengelinned ser ud, så er der mange muligheder. For der findes nemlig en masse sengesæt, der er designet af nogle af de bedste mærker i Danmark. Det kan være mærker som Hay, Mette Ditmer eller noget helt tredje. I hvert fald er der mange muligheder, hvis du er villig til at smide lidt penge efter det.

 

Klik her for at finde nyt sengelinned til dynen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.