Sengegavle kan give dit soveværelse det sidste touch

Sengegavle (foto: sengespecialisten.dk)

Sengegavle (foto: sengespecialisten.dk)

Vi dansker er vilde med at opholde os i soveværelset. Hvor mange af os ligger ikke i sengen, efter vi er vågner i weekenden eller på fridagen? Samtidig har vi i dag mange flere ting at give os til end tidligere. Der er stadig flere af danskerne, der har et fjernsyn i soveværelset, og mange af os tager vores mobiltelefon med derind, og mange har en iPad eller en anden form for tablet til at ligge fast i rummet. Med alle de muligheder for information og underholdning er det for mange ikke svært af få timerne til at gå i soveværelset.

Vælg en god indretning

Når vi nu opholder os så mange timer i soveværelset, så ønsker mange af os også, at rummet skal være et hyggeligt sted at opholde os. Det kan for eksempel være i forbindelse med hvilke møbler eller genstande, vi sætter ind i værelset. Man kan for eksempel have fokus på hvilken belysning, man vælger at bruge derinde. Skal det være en enkelt lampe i loftet, som kan lyse hele værelset op i et koldt og hvidt lys, eller skal der være flere enkelte lyskilder rundt omkring i rummet, som ikke lyser alt op, men skaber en rolig og hyggelig stemning? Der er mange muligheder.

Mange vælger også at hænge noget pynt op på væggene. Dette kan for eksempel være billeder eller malerier. Dette er sammen med en god belysning med til at skabe en varm stemning og samtidig gøre der rart at opholde sig i rummet.

Sengegavle kan også skabe en god stemning i soveværelset

 En anden mulighed er at udstyre sengen med en sengegavl. Dette kan også kaldes et hovedgærde. En sengegavl er et stykke møbel, som sættes op for enden af sengen i den ende, hvor man har sit hoved. Dette kan være lavet af mange forskellige materialer. Nogle sengegavle er lavet af træ, som nogle gange passer sammen med det, som selve sengerammen er lavet af. Andre sengegavle er polstret.
 

Se meget mere om sengegavle her

 

Læs også

Sørg for den gode nattesøvn med gode senge

Prøv en dobbelt dyne og gå i et med partneren

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.