Senge er en verden af drømme, håb og velvære

Drøm sødt i din nye seng (foto Dunlopillo.dk)

Drøm sødt i din nye seng (foto Dunlopillo.dk)

Senge er vores udveje fra verdens gang og arbejde. Uden arbejde befinder de fleste mennesker sig i en langsommelig proces. Der er måske for meget tænketid, måske mangler vi mening. Måske mangler vi noget, der holder os beskæftigede. Det at være beskæftiget er tit en underkendt ide. Man bør hylde beskæftigelsen, men man bør også hylde dens modpol. Det at kunne slappe af er af stor vigtighed. Enorm betydning for os. Uden at slappe af vil vi ikke kunne arbejde og ej heller nyde arbejdet i sin fulde udstrakthed. Arbejdet får kun mening i kraft af det, som kommer før arbejdet, hvilen. Men hvor hviler vi os, når vores hjerner og hjerter tragter de stille stunder? Hvor finder vi roen, når det er den, der skal eftersøges? Vi finder den vel gerne steder som sofaer, senge og madrasser. Senge er vores udgange fra den konstante beskæftigelse og bemærkelse. Den, som gør os opmærksom på, at der er en verden omkring os, der skal tages stilling til.

En anden slags verden

Senge tilbyder en anden slags verden. En verden, hvor vi selv kan få tiden til at gå og få tiden til at være sådan, som den nu engang er. Verden er nemlig meget mere, end blot en verden, der skal negeres. Verden er også en verden, der drømmes hen i. En verden, der hviles i. Det siges om dem, der hviler i sig selv, at de har et punkt, et særligt støttepunkt, hvorfra verden springer ud og aldrig kollapser.

Mening omkring os

Senge giver næring til overskuddet, drømmene og fantasien, en seng giver velvære til selv de mest stille stunder og giver nu en mening, der træder i kraft udenfor os. For vi har ikke gjort andet end at forholde os passive. Vores passivitet ændrer nu verden omkring os, fordi vi lytter til træerne, bladene og de stille, så stille stunder om natten.

Se på en seng hos Dunlopillo

Læs mere om senge her:

Find en seng der gør dine drømme til virkelighed

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.