Senge er de helt naturlige steder for fri leg i søvnen

En god seng er ren livskvalitet (foto sengespecialisten.dk)

En god seng er ren livskvalitet

Den bedste hest man kan ride på til søvnens dal må være senge. Senge er uden tvivl det bedste middel, hvis man ønsker at forbinde sig selv søvnens drømme og de utallige muligheder, der eksisterer i at sove. Det at sove handler om meget mere end bare at falde i søvn og så vågne igen.

Hvorfor sover vi?

Vi sover altså ikke kun, fordi vi skal, vi sover, fordi vi kan, og fordi vi får en slags nydelse ud af det. Nydelsen i at sove godt, og nydelsen i at være fuldstændig udhvilet, når man vågner op igen, er således heller ikke til at tage helt fejl af. Fejlen ligger derimod simpelthen i kun at anse søvnen for at være funktionel og ikke vigtig i sig selv. Men hvorfor er den så vigtig i sig selv? Fordi vi hele tiden snakker om de vågne timer som noget, vi skal indrette os efter, som de daglige timers evindelige byrde og evindelige arbejde. Når dagligdagen er stræben og indretten sig efter forholdene, bliver søvnen altså nødt til at forbinde os med det helt frie, det helt naturlige og det helt rolige.

Oplevelsen i sig selv

Roen i senge er slet ikke til at glemme. Det at falde i søvn kan være en skøn oplevelse, og det er gerne en oplevelse, som bliver forskønnet af de muligheder, som perfekte senge giver os. Senge giver os således en slags billet ind til en helt anden natur. En natur som åbner op for nye dimensioner af os selv. Vi er kun os selv, når vi sover. Vi er i de frie former og associationers flertydighed. Her hviler drømmene, og her hviler vi i dem. Vi vågner op igen og forbinder os selv med verdenen, men kun i kraft af alle de drømme, der eksisterer omkring os, når vi lægger os til at sove.

Se et stort udvalg af senge hos sengespecialisten

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.