Puder gør nattesøvnen berigende og komfortabel

Er det tid til en ny pude? (foto Dunlopillo.dk)

Er det tid til en ny pude? (foto Dunlopillo.dk)

Uden puder ingen komfort og dermed ingen søvn. Så nemt kan det siges. Puder er meget mere end blot pyntepuder og nakkestøtter. Først når vi lægger os til ro på puder, der både er komfortable og flotte, kan vi slappe fuldstændigt af. Puder støtter nemlig nakken og i denne støtte giver der sig en god og behagelig nats søvn. Der er altså ingen grund til at undervurdere puder og det, de kan. Men før man investerer i puder, er det en god ide at browse lidt rundt på nettet. Der findes nemlig en masse forskellige puder på markedet. De forskellige puder henvender sig til de forskellige vaner, vi har, når det kommer til søvnen. Vi sover hver og især på forskellige måder. Det afspejler sig først og fremmest i de positioner, vi føler os allermest tilpasse i, ligesom det også afspejler sig i måden, vi vender og drejer os på i løbet af natten.

 

En solid og fast søvn

Der findes hårde puder til dem, der foretrækker at sove solidt og fast natten igennem. De hårde puder vil sikkert tiltale personer, der holder af at sove på ryggen. Sover man oftest på ryggen, er det nemlig ganske behageligt, at nakken bliver løftet op en smule. På den måde hviler hovedet nemlig bedst. Hovedet slapper nemlig bedst af, når støtten er bedst. Med en hård og solid pude vil man altså undgå de værste gener, der er forbundet med søvnen – For eksempel det at vågne op med en øm nakke.

 

Hverdagens stabilisatorer

Puder er med til at stabilisere hverdagen og gør kroppen parat til at skulle gå arbejde eller i skole. I hverdagen er søvnen essentiel. Den skaber den energi, vi står og har brug for, når vi skal præstere. Uden puder af høj kvalitet står man knap så sikkert på benene i løbet af dagene.

 

Læs meget mere om puder her

 

En elevationsseng er med sikkerhed fremtidens seng

Forebyg smerter i nakke og ryg med en Tempur hovedpude

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.