Prøv en dobbelt dyne og gå i et med partneren

En dejlig dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

En dejlig dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Det kræver ikke meget fantasi at forestille sig hvor fantastisk det må være, at kunne boltre sig i en dobbeltdyne. Det er noget af det mest luksuriøse man kan forestille sig, selvom det kort og godt bare er mere af det man har i forvejen. En dyne. Tanken om at kunne rulle sig totalt ind er bare yderst besnærende.

Alle der lever i et parforhold ved, hvor magisk det er, efter en lang og opslidende arbejdsdag, at kunne krybe ind under samme dyne. Fornøjelsen varer ved, mens man ligger og tænker lykkelige tanker til man falder i søvn. Og her slutter freden så, da natten byder på ubehagelig tovtrækning med dyner. En dobbeltdyne tilbyder det bedste af to verdener. Første del får lov at forblive intakt, men tovtrækkeriet kan lægges på hylden én gang for alle. Der burde være mere end rigeligt dyne at rode rundt med.

Nok er der rigelig i bredden med en dobbeltdyne. Men det ændrer ikke på, at der for mange mennesker stadig er lidt i underkanten med dyne i længden. Derfor ville det næsten være tosset, ikke at gå linen helt ud og købe en dobbeltdyne i målene 220x200cm i stedet for den almindelige 200x200cm, når man er i gang. På den måde vil der til evig tid være i overflod af dyne i længden og bredden.

En dobbeltdyne skal også være en god dyne

Nok er en dobbeltdyne noget særligt, hvad størrelse angår. Men på alle andre parametre er en dobbeltdyne skuffende nok som de fleste andre dyner. Så det er stadig vigtigt at holde sig for øje, hvad dynen er lavet af. Om den er produceret bæredygtigt, vaskbar eller tilstrækkelig åndbar til at kunne fungere som helårsdyne. Især åndbarheden er særligt vigtig, når det kommer til en stor og altomsluttende dobbeltdyne. Heldigvis fås dobbeltdyner i materialer der giver kroppen mulighed for at ventilere i løbet af natten.

Find en dobbeltdyne på www.pudeland.dk

 

Læs mere om dobbeltdyner:

Dobbeltdyner gør det ekstra hyggeligt at ligge i sengen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.