Læs mere om vigtigheden af senge og din søvn

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Elevationssenge kan man læse i (foto: dunlopillo.dk)

Sengen er det mest centrale møbel i hele hjemmet. Sengen er afgørende for søvnen, og søvnen er helt enormt vigtig for hele din sundhed. Hvis du ikke for søvn nok, kan det gå ud over din sundhed. Undersøgelser viser, at søvnen er så vigtig for os, fordi det er her, hjernen og hele kroppen får lov til at restituere. Derfor er det vigtigt, at du er omhyggelig med at få den bedst mulige søvn. En vigtig faktor for at få den bedste søvn, er at sove i den rigtige seng.

 

Sov godt i en elevationsseng

Når du skal vælge din seng, så er det vigtigt, at du får den seng, som passer allerbedst til netop din krop. Her er det vigtigt, at du altid testen sengen inden du køber. Det kan være en rigtig god idé at tage en ven eller kæreste med dig ud at teste senge. Sengen skal støtte din ryg, så du ikke får skæv eller dårlig ryg. Det kan være svært selv at mærke om sengen støtter dig på den rigtige måde. Den rette støtte afhænger af din kropstype og hvilken stilling du sover i. En anden overvejelse, når du skal finde den rette seng, er hvem, der skal bruge sengen. Det er vigtigt, at man har god plads omkring sig, når man skal sove. Hver person har brug for omkring 90 centimeter at brede sig på. Det betyder altså, hvis der skal sove to personer i sengen, så har du brug for en seng, der er omkring 180 centimeter i bredden.

 

En ny seng giver bedre søvn

På den måde sikrer du, at der er plads til at sove godt og frit. Når du har fundet den rette seng, så er det næste punkt at finde den rette pude. Hovedpuden er næsten lige så vigtig som den rette seng. Når du skal vælge puden, er det vigtigt, at den passer til din seng. Det er klart, at når du vælger pude, så skal du vælge hårdheden ud fra, hvor hård din seng er. Derfor er det vigtigt, at du finder din nye seng, før du finder den rette pude.


Du kan finde et stort udvalg af senge på dunlopillo.dk

 

Læs mere:

Puder gør nattesøvnen berigende og komfortabel

Prøv en dobbelt dyne og gå i et med partneren

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.