Læs her og få tips til at finde de bedste madrasser

Dunlopillo madras (foto Dunlopillo.dk)

Dunlopillo madras fornys hele tiden (foto Dunlopillo.dk)

Er det ved at være tid til at få en ordentlig madras? Det kan i hvert fald være en rigtig god og vigtig investering. Den rigtige madras kommer til at følge dig i flere år frem, så det handler om at give sig god tid og være skarp på, hvad netop dit behov er. Når du skal vælge den rigtige madras, så gør det sammen med nogen. Det kan godt være svært selv at mærke, om madrassen støtter dig de rette steder.

 

En god madras lindrer rygsmerter

Derfor er en det en rigtig god idé, hvis du kan have en ven eller din kæreste med ud at teste madrasser. Det I skal se efter, er, hvordan rygsøjlen bliver støttet. Ryggen skal ligge så naturligt, som muligt. Det betyder, at når du ligger dig på madrassen, så skal din rygsøjle have samme form, som når du står op. Derfor afhænger valget af den rette madras også af, hvordan du ligger, når du sover. Ligger du på siden, skal der måske være en anden håndhed i madrassen, end hvis du sover på maven.

 

Der er stor forskel på en hård eller blød madras

Når du har fundet den rette madras, så skal du blot vælge størrelsen. Her skal du overveje, hvem og hvor mange, der skal sove i sengen. Det er vigtigt, at man har god plads til at strække sig og brede sig i sengen, for at få den optimale søvn. En god tommelfingerregel er, at hver person, der sover i sengen, skal have 80-90 centimeter at ligge på. Så hvis du skal have en seng, hvor kun du skal sove, så kan 90 cm i bredden være rigtig fint. Men sover i altid på i sengen, så kan man med fordele overveje at investere i en dobbeltseng, som skal være minimum 160 centimeter i bredden. Når du har gjort dig disse overvejelser, så kan du finde den helt rigtige seng, som vil følge dig mange år frem!

 

Du kan se det store udvalg af madrasser på dunlopillo.dk

 

Puder gør nattesøvnen berigende og komfortabel

En topmadras kan sende en til drømmeland

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.