Ingeniøren hjælper ved ombygning

Overvejer du at renovere overetagen og har du overvejet muligheden om at man kunne fjerne nogle af de unødige spær og dermed få meget mere ud af dit hus. Det giver god mening at udnytte så meget plads som man overhovedet kan i sit hus. På denne måde kan du fx. få en helt ny stue eller et afslappende rum til de unge i huset. Det at åbne sin overetage, som måske nu, kun består af et stort loft, giver dig og familien, plads og mulighed til at tænke stort. Giv ungerne deres egen etage til at rode og herske over. Sådan får du fred i stuen og alene tid til de voksne. Du kan få et godt tilbud på en spær beregning ved at klikke her.

Ved at få en spær beregning får du en dimensionering af dine spær og en rapport om hvordan dine spær har det lige nu og om hvad man kan gøre for eventuelt at skabe mere plads. Det som man blandt andet skal overveje, er om spærene kan holde først og fremmest deres egen last, men også om den kan optage den vind og snelast som taget måtte skulle ude stå. Når du får en spær beregning vil du i korte træk få en statisk beregning som udarbejdes ud fra de nuværende laster, som de har lidt. Dette afleveres som en samlet rapport og derudover vil ingeniører levere konstruktionstegninger, i forbindelse med en omlægning af spærene for at skabe mere værdi i dit hus.

Tilføj merværdi til dit hjem

Det er altid godt at kunne hæve værdien på sit hus, dette kan gøres på mange måder og en af dem kan være ved at ombygge overetagen på sit hus. Ved at få lavet en spær beregning og lade ingeniøren hjælpe med at ombygge, kan du med dine nye spær, få meget mere ud af dine kvadratmeter. Når dit hus bliver mere værd, så stiger din friværdi i huset og du har større mulighed for at kunne tage lån i huset eller også kan du sælge huset til flere penge, såfremt du skulle ønske at forlade det.

Har du tidligere været involveret i nybygning eller har du været i en situation hvor du har skulle skifte et helt tag på dit eget hjem, så har du uden tvivl mødt udtrykket spær beregning før. Det er netop i disse situationer at man er nødsaget til at få et ingeniørfirma til at udregne dem. PÅ denne måde er man sikker på at få et resultat som er sikkert og at man får en tagkonstruktion, der virkelig holder. I tilfælde af at du ønsker at få lagt solceller på dit tag, vil det være oplagt at få lavet en spær beregning. Så finder du nemlig ud af om din tagkonstruktion, kan holde til den ekstra vægt som det vil påføre dit tag. Faktisk kan man sige at en spær beregning er yderst vigtig og nødvendig i alle situationer, hvor du ændrer eller påfører ny eller anden vægt til dit tag. Tager du ikke højde for spærenes bærekræft kan du ende med en situation, hvor hele taget braser sammen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.