Hovedpuder skal passe til dig og dit temperament

Er det tid til en ny pude? (foto Dunlopillo.dk)

Er det tid til en ny pude? (foto Dunlopillo.dk)

En god hovedpude kan redde meget. Hovedpuder har nemlig afgørende betydning for, at du får en god nattesøvn. Hovedpuder er dem, der giver støtte og komfort, når vi lægger os på vores flade madras derhjemme. Derfor er det vigtigt, at du har en hovedpude, der passer til dig og dækker dine behov, for ellers påvirker det din nattesøvn.

 

Find nye puder til stuen eller sengen

Du kan få hovedpuder i forskellige hårdheder og flere størrelser. Der findes både bløde, medium og hårde hovedpuder. Det kan have sin fordel at have flere hovedpuder, så du kan skifte lidt imellem de forskellige typer hovedpuder. Det kan nogle gange være rart at ligge med en høj og hård pude, som eksempelvis en anatomisk pude, der støtter nakke og skuldre og giver en god hovedstøtte. Andre gange kan det være rart at sove med en blød pude, som du helt selv kan forme. Størrelserne på hovedpuderne varierer også, så du skal finde den størrelse, du bedst kan lide at sove med. Hvilken hovedpude du skal have afhænger kun af dig, men det vigtigste er blot, at du har hovedpuder, der er gode for dig og din krop.

 

Hovedpuder kan vaskes i vaskemaskinen

I løbet af natten ligger du og ånder ind og ud i din hovedpude. Derfor er det vigtigt, at den er ren og bliver vasket engang i mellem. Det er meget nemt at vaske hovedpuder, da de blot kan puttes i vaskemaskinen sammen med dit almindelige tøj eller sengetøj. Hovedpuder skal vaskes ved 60 grader og skal tørretumbles, så de bliver helt tørre. Det er vigtigt, at hovedpuder ikke bliver centrifugeret ved mere end 1000 omdrejninger, for ellers risikerer du at ødelægge pudens fyld. Hvis du er i tvivl om, hvordan du vasker dine hovedpuder, så kan du altid se på vaskeanvisningen, hvordan din pude skal vaskes.

 

Hvis du gerne vil vide mere om hovedpuder, så klik her.

 

Læs mere:

Hvis du vil sove godt, så find de rigtige dundyner

Husk de rigtige sengerammer, når du skal have ny seng

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.