Gode topmadrasser gør senge til særlige oplevelser

Køb en topmadras i dag (foto dunlopillo.dk)

Køb en topmadras i dag (foto dunlopillo.dk)

Der er ikke meget ved en seng, der har større indflydelse på hvordan du ligger, end topmadrassen. Det siger næsten sig selv, hvis blot man tænker over det i et ganske kort øjeblik. Topmadrassen er når alt kommer til alt, hvad man ender med at ligge på, når man lægger sig ned i sin seng. Det er også derfor den er så afgørende, da den sørger for hvor blødt eller hvor hårdt du ender med at ligge.

Du kender sikkert følelsen af at sove ude, og skulle vænne dig til, hvor hård eller hvor blød den seng du er blevet tildelt er. Det skyldes i rigtig mange tilfælde hverken selve rammen eller madrassen. Det er derimod topmadrassen som med garanti er ganske anderledes end du er vant til. Den kan være væsentligt tykkere, og dermed blødere således du får en helt anderledes oplevelse af at ligge og sove i en eller anden seng.

Din hvile, din drøm

Det som nogen rigtig godt kan lide ved en seng, er at man får fornemmelsen af at man er vægtløs når man lægger sig i sengen. Den følelse får man ikke uden videre. Det kræver en særlig topmadras, da madrassen i sig selv ikke kan tilbyde noget der minder om samme bløde fornemmelse. Faktisk er madrassens fineste formål at give støtte de rigtige steder, og topmadrassen har så til hensigt at sørge for at man ligger ordentligt, når man skal sove om natten.

 

De rigtige topmadrasser er solide og også gerne vendbare

Der findes topmadrasser i forskellige kvaliteter. Det siger sig selv. Men noget af det som faktisk virkelig kan gøre en forskel, er hvordan topmadrassen er produceret. Køber man en ordentlig topmadras kan man komme ud for at den er lavet således man har to sider at ligge på. En side til om vinteren, hvor isolering er vigtigt, og én side til om sommeren, hvor ventilation er afgørende.

 

Find et bredt udvalg af lækre topmadrasser på www.dunlopillo.dk

 

Læs også

Husk en hovedpude, som passer til dit hoved

Madras køb – dét skal du gå efter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.