Find senge der matcher lige præcis din krop

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Elevationssenge kan man læse i (foto: dunlopillo.dk)

De fleste mennesker bruger en tredjedel af døgnet på at ligge i sengen, og derfor er det vigtigt, at have en seng der passer til ens krop. Hvis dette ikke er tilfældet, vil du ikke give din krop den optimale ro, og du vil samtidig kunne ende med at få unødvendige skader. Her er det specielt din ryg det kan gå udover. Derfor er det vigtigt, at du er med til at vælge din egen seng, og at den bliver valgt lige præcis til dig.

Forskellige senge til mænd og kvinder

Noget som mange ofte glemmer at tage højde for, er at der ofte er stor forskel på mænd og kvinders kropsvægt. Og kropsvægten har stor betydning for valget af seng, fordi en tungere person kræver en mere fast seng. Derfor kan det være en rigtig god ide, at købe én type madras til den side, hvor manden ligger og én type madras til den side, hvor kvinden ligger. Og dette kan man sagtens lade sig gøre, selvom man har en dobbeltseng.

Og det er ikke bare din kropsvægt, der bestemmer hvilken type madras man skal have. Også ens højde spiller en stor rolle. Er man eksempelvis ikke specielt høj, men derimod vejer en del, er det vigtigt at have en forholdsvis hård madras. Er man derimod høj og tynd, er det en helt anden type madras man skal have.

En seng der passer til dig

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilke ting man skal kigge efter, når man skal finde den rigtige seng. Det er ligegyldigt hvilken seng din nabo synes er god, da den skal passe til dig. Det er specielt vigtigt at holde øje med, hvordan rygsøjlen former sig, når du ligger dig i sengen. Her skal du nemlig helst have så god støtte, at din rygsøjle ligger helt vandret.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.