En elevationsseng giver dig ekstra komfort og velvære

Seng_fra_DunlopilloNår du hører ordet elevationsseng tænker du måske: Sådan en er for gamle mennesker. Eller også ved du bedre. En elevationsseng er nemlig for os alle sammen, for en elevationsseng er vejen til verdens bedste søvn. Ligegyldig om du sover godt om natten eller om du rent faktisk godt kunne bruge en bedre seng, så vil en elevationsseng give dig en tur i den syvende himmel.

 

Kan også bruges til at læse

Måske tænker du: Ej, det lyder for godt til at være sandt. Men det er det altså ikke. Med en elevationsseng har du nemlig mulighed for at lave din seng, så den passer dig –hver nat! Nogle netter har vi brug for at sove på én måde, andre netter på en anden måde og det kan en elevationsseng altså tage højde for. Det er også derfor det er en populær seng for gamle mennesker og syge mennesker, men alle har rent faktisk et behov for at sove forskelligt med forskellige støtter.

 

En elevationsseng støtter dig, der hvor du har brug for det

Du skal ændrer meget på en elevationsseng. Der findes mange typer. De helt simple kan du justere højden på ben, core og hoved. Med de mere avanceret elevationssenge kan du justere mere præcist, hvad du vil have og flere har også andre deltaljer, som en smart topmadras, der kan masser eller varme. Du skal finde den type, der passer dig og finde den elevationseng, der støtter dig der, hvor du har brug for det. Nogle netter skal du have benene lidt op, andre er det hovedet. Og så er der alle de dejlige aftenener, hvor du kan bruge elevationssengen som dejlig stol til at læse i, inden du skal sove. Du kan læse meget mere om de mange muligheder, er findes med elevationssenge hos Dunlopillo, der forhandler elevationssenge.

Klik ind på www.dunlopillo.dk.

 

Kig videre herinde:

Vælg senge fra Sleep fordi din søvn har topprioritet!

Skal du have ny seng, så se her, hvad du skal kigge efter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.