En dobbelt dyne bør gerne anvendes sæsonbestemt

dobbelt dyne (foto: pudeland.dk)

dobbelt dyne (foto: pudeland.dk)

En dobbelt dyne er perfekt, hvis man er et par, der gerne vil bevare intimiteten, selvom man sover hver sin søvn og drømmer hver sine drømme. Det er hyggeligt at kunne putte sig under dynen sammen, og under den store dobbelt dyne er der plads til begge. Under en dobbelt dyne handler det ikke om at trække dynen til sig for at få størst glæde af den. Tværtimod vil man opleve, at der med en god dobbelt dyne altid vil være nok dyne til begge parter. Det er vel netop størrelsen, der afgørende før, at der kan være tale om en stor nok dobbelt dyne. Hvis en dobbelt dyne ikke er stor nok, er der meget hurtigt tale om, at den ikke lever op til de grundlæggende krav til den. Derfor er det en god ide at se og overveje de forskellige former for dobbelt dyner og deres forskellige størrelsesforhold. Nogle er nemlig lidt bredere end andre.

Sommerens sider

En dobbelt dyne er ligesom så mange andre dyner også sæsonbestemt. Det skal betyde, at den dobbelt dyne man bruger om sommeren er tyndere, end den der bliver trukket frem om vinteren. Især hvis man sover to, er det praktisk og lækkert, hvis der er god udluftning gennem dobbelt dynen. En tyk dobbelt dyne vil meget nemt kunne føles kvælende under de varmere sommernætter. Her vil den intimitet, der normalt forbindes med gode tider meget hurtigt erfares som værende for lummer og for varm.

Vinterbehov

Til de kolde vinternætter er behovene anderledes stillede. Her handler det nærmere om at kunne holde varmen gennem de lange nætter. Her handler det om i tosomheden at kunne varme sig ved hinandens gensidige intimitet. En lidt tykkere dobbelt dyne skabt til vinterbrug er klart at foretrække. En sådan dyne er nemlig både komfortabel og beskyttende.

Læs meget mere om dobbelt dyne her

 

Find mere inspiration;

Senge er absolut ingenting uden madrasser

En topmadras kan sende en til drømmeland

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.