Elevationssenge er danskernes nye ynglingsseng

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Elevationssenge gør hverdagen nemmere (foto: dunlopillo.dk)

I de danske hjem er stuen ved at blive overhalet, når det handler om danskernes fortrukne opholdsrum. Soveværelset har nemlig fået en renæssance, når det kommer til at slappe af. Tidligere har soveværelset været et sted til søvn. En seng og et natbord med en god bog og en lampe, var alt hvad danskerne skulle bruge, men med tiden har danskerne fået andre ting med ind i soveværelset, som kan forsøde opholdet.

Gør det nemmere at læse i sengen

For eksempel har små tv’et i de sidste 20 år gjort deres indtog i soveværelserne, så alle havde mulighed for at se tv fra sengen. I de seneste år har underholdning, nyheder og sociale medier sat tryk på de nye teknologier som for eksempel tablets, smart tv og smartphones. Derfor er de nye medier også rykket med ind i soveværelset. Alt dette gør, at danskerne i stigende grad efterspørger en seng, som ikke kun egner sig til at ligge horisontalt i, men også kan justeres, så man kan komme til at sidde mere oprejst, uden at skulle stable puder omme bag ryggen.

 

Elevationssenge kan forsøde opholdet i soveværelset

 

Heldigvis findes der en seng, der i de seneste år er blevet mere tilgængelig, både i forhold til antallet af forhandlere og forskellige modeller, men også i forhold til de forskellige prisniveauer. Elevationssengen er en seng, som kan elevere, altså rejse sig. Nedeunder sidder der flere elmotorer, der kan hæve og sænke forskellige dele af madrassen, der ligger i sengen. For eksempel kan man hæve hovedgæret, så man kan komme til at sidde mere oprejst, når man skal se film eller læse nyheder på sin tablet. Man kan også hæve fodenden, så man få fødderne længere på. Dette kan nogle gange være en fordel, hvis man har siddet eller gået meget i løbet af dagen, da man så får blodet en smule væk fra benene.

 

Vil du se mere om elevationssenge, så kig her

 

Kig også disse indlæg

Skal du have ny seng, så se her, hvad du skal kigge efter

Senge er en verden af drømme, håb og velvære

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.