Elevationssenge byder på en god nats søvn

Ren nydelse (foto Dunlopillo.dk)

Ren nydelse (foto: Dunlopillo.dk)

Der kan være utroligt mange årsager til, at man bliver i sin seng en hel dag. Måske er man syg og hverken kan eller har godt af at rejse sig. Det kan også være, at man bare har én af de dage, hvor man nyder at opholde sig i sengen, og man slet ikke har lyst til at stå op. Det kan også være, at du lige er blevet opereret, og du derfor har fået besked på at blive i sengen, for at du og din krop kan komme sig bedst muligt. Som sagt, så kan der være mange grunde til, at man tilbringer megen tid i sengen. Uanset hvad, så er en elevationsseng den helt ideelle seng til dette formål.

 

Få ordentlig støtte, om du sidder eller ligger

Med en elevationsseng kan du selv bestemme og styre, hvordan vinklingen af sengen skal være. Med dette menes der, at du både kan hæve og sænke overkroppens del af sengen; samt også underkroppens del. På denne måde får du blandt andet den bedste siddekomfort, når du skal sidde i sengen og læse en god bog eller nyde, at din partner måske har bragt morgenmad på sengen til dig. Desuden får du også den mest optimale støtte i hele kroppen, da du netop kan styre sengens komfortzoner. Derfor er den bl.a. også helt ideel for den nybagte mor, der lige har været i gennem en fødsel.

 

Elevationssenge larmer heller ikke

Som dobbeltseng er elevationssenge opdelt, så dem, der skal sove i sengen, kan indstille den, så sengen passer individuelt til begge parter. Desuden er de fleste elevationssenge i dag af så god kvalitet, at de både er helt ualmindeligt stabile, samtidig med at elevationen også nærmest er helt lydløs. Det vil eksempelvis sige, at din partner ikke vågner af, at du hæver noget af din del af sengen, hvis du nu gerne vil sidde op og læse lidt i tilfælde af, at du måske ikke kan sove.

 

Se et stort udvalg af elevationssenge her

 

Læs også:

Elevationsseng tilbud kan være din vej til bedre nattesøvn

Få en god nattesøvn med den rigtige madras

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.