Elevationsseng tilbud kan være din vej til bedre nattesøvn

Wonderland senge (foto: sengespecialisten.dk)

Elevationssenge til alle (foto: sengespecialisten.dk)

Vi elsker vores senge i Danmark. Vi stræber alle efter at få den bedste og mest kvalitetsfyldte søvn om natten, så vi kan fungere bedre i hverdagen, og få det rigtige overskud til at komme igennem dagen med god energi og godt humør. En af de vigtige ting for en god søvnrytme er, hvilken seng man sover i.

Der findes mange forskellige senge på markedet i mange forskellige prisklasser og kvaliteter, så det kan være svært at finde ud af, hvad man skal kigge efter på sin jagt.

I krig og kærlighed

Senge kan have mange forskellige størrelser. Nogle senge er omkring 90 centimeter i bredden og kaldes enkeltsenge, da der kun er plads til en person i dem. Andre senge er 140 centimeter i bredden, som er en mellemstørrelse, der både er beregnet til en eller to personer. Dobbeltsenge er en betegnelse for en seng på 180 centimeter. Disse kan enten bestå af en enkelt meget bred madras eller også to madrasser på 90 centimeter, som er sat sammen.

Langt de fleste seng som man kan købe i Danmark er to meter i længden, hvilket også er langt nok til de fleste, da man normalt ikke ligger fuldt udstrakt, når man sover.

Elevationssenge på tilbud kan man finde flere steder

Der findes forskellige typer af senge, som alle kommer i de forskellige størrelser. En elevationsseng er for eksempel en seng, hvor der er monteret motorer nedenunder madrassen. Dermed kan man ved at trykke på en fjernbetjening hæve og sænke madrassen efter eget ønske. Det kan være i fodenden, hvis man gerne vil have sine fødder lidt længere op eller hovedenden, hvis man nu gerne vil sidde oppe i sengen for at læse eller se tv fra sengen.

I løbet af de seneste år er teknologien bag elevationssengene blevet billigere at producere, og derfor kan man i dag få elevationssenge i alt fra specialbutikker til lavprisvarehuse.

 Kig her, for mere om elevationsseng tilbud.

 

Se også

Køb en elevationsseng og vågn op som et helt nyt menneske

En madras der sikrer hvile

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.