Carpe Diem – Grib dagen og grib natten med en god seng

Nyd en nat i en rigtig god seng (foto sengespecialisten.dk)

Nyd en nat i en rigtig god seng (foto sengespecialisten.dk)

En god seng kan virkelig gøre underværker. Har man den rette seng, som ikke kun er god i sig selv, man faktisk også passer til netop dig, vil man med sikkerhed opleve hvordan nattesøvnen bliver mere rolig, således man kan fokusere mere på at sove, og dermed til at blive klar til næste dag, hvor man virkelig skal udrette noget, efter at man har fået en god lang nattesøvn i sin lækre Carpe Diem seng. Det er altså bare afgørende at sengen er lækker og behagelig, så man kan føle sig så bekvem som muligt.

Du tilbringer 1/3 af døgnet i sengen

En blød seng er en god seng. Mener nogen. Der er bestemt også andre som mener det stik modsatte. Heldigvis har alle sengeproducenter taget højde for det, ved at tilbyde senge i forskellige hårdheder. Derudover har Carpe Diem også en række forskellige topmadrasser, der kan bruges til at finjustere sengen så den er helt og aldeles perfekt at sove i for dig. Det forholder sig nemlig sådan, at sengen i sig selv med madrassen er med til at styre hvordan din seng aflaster din krop, hvorimod topmadrassen bestemmer hårdheden.

Carpe Diem laver kvalitetssenge, som har det helt rette antal lameller til at understøtte madrassen, således at alle de trukpunkter der er bygget ind i madrassen kommer til sin ret. Det betyder i praksis, at al den energi der er lagt fra ingeniørernes side på at bygge ergonomisk korrekte madrasser også kommer til sin ret.

Carpe Diem står også for særdeles god stil

En seng skal bruges til at sove i, men den skal samtidig også stå i hjemmet hver eneste dag, hvilket betyder at mange af os også gerne vil have at den ser bare nogenlunde ordentlig ud. Det kan man få, hvis man skeler til Carpe Diem som laver lækre og stilfulde senge, som alle kan stå mål med det folk forbinder med en flot seng.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.