Blød eller hård pude – find den, der passer til dig

Er det tid til en ny pude? (foto Dunlopillo.dk)

Er det tid til en ny pude? (foto Dunlopillo.dk)

Du bruger måske 8, måske 7 eller måske bare 6 timer på at sove. Om du er en søndags syvsover, der elsker at ligge og rævesove i over 10 timer eller du er frisk efter 5 timer, så er din søvn vigtigt. Søvn handler hverken om kvantitet eller om at få ”sovet ud i weekenden”. Søvn handler om god, kvalitativ søvn, hvor du er så langt væk, at drømmeland må passe sig selv. Sådan en søvn kan en god hovedpude hjælpe dig med. En god pude er ikke den samme for alle.

 

Find den perfekte pude på nettet

Det afhænger af hvem man er, hvilken type pude, der passer til en. Det afhænger sådan set heller ikke af, om man er et B-menneske med et job, der kræver, at du møder tidligt og derfor ikke får noget søvn. Det handler om, at den pude du har er god for dig. I bund og grund skal du bare finde en pude, der får dig til at slappe af. Det er dog lettere sagt end gjort. Mange sover bare med den pude, der nu engang er. Alligevel har du garanteret nogle holdninger til din pude. Måske kan du ikke lide den for stor, og elsker faktisk at være på camping, hvor du ikke har nogen pude, men bare bruger en lille trøje.

 

Gå til en specialist og få garanteret en god pude

Det kan også være, at du elsker en stor, blød pude og elsker kombinationen af din gamle udtjente pude og en ny og spændsig en. Begge dele kan være helt gode puder, men køb en god, kvalitetspude i stedet for at bruge en hjemmelavet en. Det kan også være, at overstående afsnit slet ikke passer på dig. Måske sover du udmærket, men ved ikke lige, hvad det er puden gør, som er godt. Måske har du aldrig prøvet den rigtige pude eller måske trænger du bare til en ny. Det og meget mere kan du få råd og vejledning om på www.dunlopillo.dk.

 

 

Se også:

Alle senge er ikke ens

Elevationsseng tilbud kan være din vej til bedre nattesøvn

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.