Alle senge er ikke ens

senge (foto: dunlopillo.dk)

senge (foto: dunlopillo.dk)

Nogen vil påstå, at soveværelset er hjemmets vigtigste rum. På mange måder er denne påstand rigtig, fordi vi i soveværelset bruger rigtig mange timer på at restituere og bearbejde dagens mange indtryk. Det er derfor vigtigt, at soveværelset er indrettet på den mest hensigtsmæssige måde. Det kan være en god ide med mørklæggende gardiner, så du holder solens første stråler ude om morgnen. Derudover skal der være mulighed for at lufte ud – man sover faktisk bedst i et let køligt rum. Du har sikkert også tænkt over god belysning og seng, puder og dyner. Det vigtigste er selvfølgelig valget af din seng, da den udgør hele fundamentet i din søvn.

 

Senge danner rammen om din søvn og er derfor vigtige

Det er rigtig vigtigt, at du finder en seng, der er i ordentlig kvalitet. Menneskers behov er meget forskellige, når det kommer til senge, men der findes heldigvis mange forskellige sengetyper. Nogle holder af helt bløde senge, som de kan synke ned i, inden søvnen melder sig. Andre er mere til faste, hårde senge, som især egner sig til folk med rygsmerter og nakkeproblemer. Mulighederne er heldigvis mange, men det kan være en god idé at alliere sig med en professionel, før beslutningen træffes.

 

Senge skal passe ind i resten af hjemmet

Du har sikkert tænkt meget over indretningen af dit hjem, og det er derfor klart, at sengen skal passe ind. Der findes senge i mange forskellige materialer, så du kan helt sikkert sagtens finde én, der passer til din personlige stil. Du kan for eksempel finde en seng i lyst træ, hvidt træ, læderbetræk eller aluminium. Nogle mennesker har stor glæde af en elevationsseng, der gør soveværelset til et mere alsidigt rum, da elevationssengen også kan anvendes som sofa eller lænestol. Der er altså mange gode grunde til at give sengen lidt mere opmærksomhed. Den danner trods alt rammen om din søvn.

 

Klik her, hvis du leder efter senge

 

Læs også

Husk de rigtige sengerammer, når du skal have ny seng

Alle har forskellige krav til en seng

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.